Cine sunt binefăcătorii Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională din Mediaș?

Publicitate

Biserica din cimitirul din Mediaș a venit în sprijinul Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională din oraș și a suportat cheltuielile pentru achiziționarea materialelor de construcții și plata manoperei, în valoare totală de 11.000 de lei.

Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” și „Sfinții Mărturisitori Transilvăneni” din cimitirul ortodox al Municipiului Mediaș a venit în sprijinul beneficiarilor Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională din oraș. Cu sprijinul financiar al comunității de la biserica medieșeană, la centrul menționat a fost renovat în luna august un dormitor și un grup social, pentru a oferi beneficiarilor cele mai bune condiții de rezidență, potrivit articolului apărut pe Mitropolia Ardealului.

Publicitate

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, în prima parte a lunii august, la solicitarea doamnei director Daniela Hălmaci, am reușit să aducem bucurie în sufletele unor beneficiari, prin contribuția credincioșilor noștri, prin contribuția comunității noastre. Am renovat acest dormitor și grupul sanitar pentru ca viața lor să fie altfel, traiul lor să se desfășoare într-un spațiu modern, la standarde actuale. Am reușit să recepționăm lucrările și să fim încântați de exclamația beneficiarilor care, intrând  în dormitor, au spus: «e ca la oameni acasă!», un cuvânt care a trezit emoție în sufletele noastre și totodată mulțumire… a declarat preotul Flaviu Fleșer pentru Mitropolia Ardealului.

Vezi știre inițială

Fotocredit: preot Flaviu Fleșer și Nova TV Mediaș

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *