8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horaţiu Marin, viitorul primar al Sibiului: „Şcoala trebuie să înceapă DOAR în condiții de siguranță!” (PE)

Știri din Județ

Guvernul României a anunțat astăzi harta scenariilor pe localități pentru începutul de an școlar. Deși majoritatea localităților din județul Sibiu sunt pe scenariul verde, încă, credem că se impune măsura amânării începutului de an școlar până la data de 1 octombrie.


Conform relatărilor din presă și a situațiilor identificate de noi în teritoriu în județul Sibiu este clar că nu suntem, pregătiți pentru începutul de an școlar în vreme de pandemie. Încă nu s-au făcut achiziții pentru plexiglasul care se despartă băncile, pentru măști, tablete, dezinfectant și alte materiale necesare„, a declarat Horațiu Marin candidat ALDE la funcția de primar în municipiul Sibiu.


Constatăm cu îngrijorare că există la ora actuală trei localități în scenariu roșu, deși până ieri, conform comunicatelor oficiale, exista doar o localitate. La acestea se mai adaugă multe localități în scenariu galben, cu riscul de a deveni scenariu roșu activ. „Cine are impresia că se joacă cu sănătatea copiilor noștri doar de dragul de a desfășura alegeri locale în 27 septembrie trebuie să înțeleagă că vor fi aspru sancționați la vot”, a declarat Horațiu Marin candidat ALDE la funcția de primar în municipiul Sibiu.

Acesta este un comunicat de presă emis și plătit de partidul ALDE Sibiu prin mandatar financiar cod 21200063 și publicat de Sibiu Independent (editat de Blaga Liliana PFA) sub formă de publicitate electorală conform contractului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș