Horaţiu Marin, viitorul primar al Sibiului: “Şcoala trebuie să înceapă DOAR în condiții de siguranță!” (PE)

Guvernul României a anunțat astăzi harta scenariilor pe localități pentru începutul de an școlar. Deși majoritatea localităților din județul Sibiu sunt pe scenariul verde, încă, credem că se impune măsura amânării începutului de an școlar până la data de 1 octombrie.


Conform relatărilor din presă și a situațiilor identificate de noi în teritoriu în județul Sibiu este clar că nu suntem, pregătiți pentru începutul de an școlar în vreme de pandemie. Încă nu s-au făcut achiziții pentru plexiglasul care se despartă băncile, pentru măști, tablete, dezinfectant și alte materiale necesare“, a declarat Horațiu Marin candidat ALDE la funcția de primar în municipiul Sibiu.


Constatăm cu îngrijorare că există la ora actuală trei localități în scenariu roșu, deși până ieri, conform comunicatelor oficiale, exista doar o localitate. La acestea se mai adaugă multe localități în scenariu galben, cu riscul de a deveni scenariu roșu activ. “Cine are impresia că se joacă cu sănătatea copiilor noștri doar de dragul de a desfășura alegeri locale în 27 septembrie trebuie să înțeleagă că vor fi aspru sancționați la vot”, a declarat Horațiu Marin candidat ALDE la funcția de primar în municipiul Sibiu.

Acesta este un comunicat de presă emis și plătit de partidul ALDE Sibiu prin mandatar financiar cod 21200063 și publicat de Sibiu Independent (editat de Blaga Liliana PFA) sub formă de publicitate electorală conform contractului.

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *