spot_img
9.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Focar COVID la Secția de Neurologie Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

DSP SIBIU a descoperit un focar de infecție COVID la Secția de Neurologie din Sibiu, 21 de angajați și 12 pacienți fiind depistați pozitiv cu coronavirus.

În urma anchetei epidemiologice s-a decis închiderea totală a secției iar o dezinfecție completă a fost realizată.

Partea de urgențe neurologice se asigura la UPU, prin linii de gardă iar spitalizarea continuă a pacienților care necesită internare a fost preluată de către Spitalul Militar

Redeschiderea Secției este programata pentru 18 noiembrie.

„În cadrul Secției Clinice Neurologie a fost identificat un focar de infecție cu Covid -19, cu un număr de 21 de pozitivi din rândul personalului medical (dintre care 4 medici rezidenți) și 12 pozitivi din rândul pacienților internați. În cadrul anchetei epidemiologice a fost testat întregul personal și toți pacienții. Secția este în prezent închisă și se efectuează procedurile de dezinfecție terminală.
Personalul testat negativ se află în autoizolare la domiciliu si va fi retestat înainte de reluarea activității în secție, programată pentru 18 noiembrie.
Partea de urgențe neurologice se asigura la UPU, prin linii de gardă iar spitalizarea continuă a pacienților care necesită internare a fost preluată de către Spitalul Militar.” a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii județului Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor