3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 02 decembrie, 2023

25 de FOCARE COVID în județul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Prefectura județului Sibiu a transmis ultimele date comunicate de Direcția de Sănătate publică în privința focarelor de infecție cu SARS CoV-2 la nivelul județului Sibiu:

Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Săliște: TOTAL POZITIVI: 98 persoane din care 58 de beneficiari pozitivi și 40 angajați pozitivi
CRRPH Dumbrăveni: TOTAL POZITIVI: 77 persoane din care 54 beneficiari pozitivi și 23 angajați pozitivi
Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Agnita: TOTAL POZITIVI: 33 persoane din care 25 beneficiari pozitivi și 8 angajați pozitivi.
Centrul de recuperare și reabilitare Neuropsihiatrică Tălmaciu: TOTAL POZITIVI: 175 persoane din care 125 de beneficiari pozitivi și 50 de angajați pozitivi.
Sos Satele copiilor Cisnădie: TOTAL POZITIVI: 8 persoane din care 4 beneficiari pozitivi și 4 angajați pozitivi.
Centrul pentru recuperarea și reabilitare neuropsihiatrică Râu Vadului: TOTAL POZITIVI: 166 persoane din care 122 beneficiari pozitivi și 44 angajați pozitivi.
Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Sibiu: TOTAL POZITIVI: 47 persoane din care 34 beneficiari pozitivi și 13 angajați pozitivi.
Centrul de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități „Sf. Nectarie” Mediaș: TOTAL POZITIVI: 59 persoane din care 40 beneficiari pozitivi și 19 angajați pozitivi.
Centrul de îngrijire și asistență „Episcop Nicolae Popoviciu” Biertan: TOTAL POZITIVI: 29 persoane din care 18 beneficiari pozitivi și 11 angajați pozitivi.
Centrul de plasament pentru copilul cu dizabilități ”Speranța” Sibiu: TOTAL POZITIVI: 26 persoane din care 12 beneficiari pozitivi și 14 angajați pozitivi.
Centrul de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități Mediaș: TOTAL POZITIVI: 49 persoane din care 42 beneficiari pozitivi și 7 angajați pozitivi.
Centrul de îngrijire și asistență Agnita: TOTAL POZITIVI: 16 persoane din care 18 beneficiari pozitivi și 8 angajați pozitivi.
Centrul de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu handicap Tălmaciu: TOTAL POZITIVI: 73 persoane din care 49 beneficiari pozitivi și 24 angajați pozitivi.
Căminul pentru persoane vârstnice Sura Mică: TOTAL POZITIVI: 24 persoane din care 17 beneficiari pozitivi și 7 angajați pozitivi.
Căminul pentru persoane vârstnice Agnita: TOTAL POZITIVI: 12 persoane din care 9 beneficiari pozitivi și 3 angajați pozitivi.
Centru de plasament Orlat: TOTAL POZITIVI: 4 persoane din care 4 beneficiari pozitivi și 0 angajați pozitivi.
Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Mediaș: TOTAL POZITIVI: 20 persoane din care 10 beneficiari pozitivi și 10 angajați pozitivi.
Centrul de îngrijire și asistență Biertan: TOTAL POZITIVI: 38 persoane din care 18 beneficiari pozitivi și 20 angajați pozitivi.
Căminul pentru persoane vârstnice Ațel: TOTAL POZITIVI: 5 persoane din care 0 beneficiari pozitivi și 5 angajați pozitivi.
Căminul pentru persoane vârstnice „Sf. Mihail Mărturisitorul” Mediaș: TOTAL POZITIVI: 15 persoane din care 11 beneficiari pozitivi și 4 angajați pozitivi.
– Centru de plasament Prichindelul Sibiu: TOTAL POZITIVI: 15 persoane din care 11 beneficiari pozitivi și 4 angajați pozitivi.
Centru de plasament Guliver Sibiu: TOTAL POZITIVI: 8 persoane din care 6 beneficiari pozitivi și 2 angajați pozitivi.
O companie producătoare de componente auto: 131 de angajați pozitivi, 184 de contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină la domiciliu.
– O companie producătoare de echipamente electronice pentru industria auto: 66 de angajați pozitivi, 109 contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină la domiciliu.
O companie producătoare de accesorii pentru îmbrăcăminte: 8 angajați pozitivi, 16 contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină la domiciliu.

La nivelul județului Sibiu sunt active în acest moment un număr de 25 de focare de infecție cu virusul SARS CoV-2, dintre acestea 22 sunt în centre rezidențiale.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri