0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

A intrat cu mașina într-un stâlp iar apoi a condus băut până la poliție ca să reclame evenimentul

Știri din Județ

La data de 20 noiembrie, în jurul orei 15:30, polițiștii aflați în filtrul instituit la intersecția DJ 106A (Calea Dumbrăvii) cu DJ 106D (Cisnădioara) au oprit pentru control un autoturism condus spre municipiul Sibiu de către un bărbat în vârstă de 56 de ani, domiciliat în localitatea Rășinari.
Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar după recoltarea probelor biologice de sânge, în cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 15:00, pe strada Cloșca din municipiul Mediaș, polițiștii medieșeni au depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani în timp ce conducea o autoutilitară deși dreptul său de a conduce era suspendat.

În dimineața zilei de 22 noiembrie, la Postul de Poliție Alțâna s-a prezentat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitatea Benești, care a declarat că, în ziua anterioară, în jurul orei 10:00, în timp ce conducea un autoturism în localitatea de domiciliu, a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice, evenimentul soldându-se cu pagube materiale.
Întrucât bărbatul a condus un autovehicul până la postul de poliție și emana un miros puternic de alcool, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș