spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Un microbuz cu 22 de pasageri, implicat într-un accident pe DC Bungard – Șelimbăr

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier s-a produs pe DC Bungard – Șelimbăr. Din primele informații se pare că șoferul unui microbuz cu călători a intrat în coliziune cu un motocultor.

Conducătorul microbuzului, în timp ce se deplasa pe acest sector de drum comunal, pe direcția Bungard – Șelimbăr, a intrat în coliziune cu un motocultor care circula în fața sa, acesta nefiind semnalizat corespunzător.

Șoferul motocultorului are 33 de ani și este din Bungard. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Microbuzul efectua o cursă regulată iar din fericire niciunul din cel 22 de pasageri nu este rănit.

„Accident rutier pe raza localității Bungard. În jurul orei 17:30, ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD pe raza localității Bungard la un accident rutier produs între un microbuz transport persoane și un motocultor.
La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale șoferului motocultorului, un bărbat de cca 33 de ani care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient cu traumatism membru inferior.
În microbuz se aflau aproximativ 22 de persoane care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. “ a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului