20.2 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

FOTO: Un șofer vitezoman a intrat cu mașina într-un stâlp din Ighișu Nou

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Conform IPJ SIBIU, șoferul care a produs accidentul de la Ighișu Nou nu deținea permis de conducere, avea o alcoolemie de 1,55 mg/l alcool pur în aerul expirat și tocmai ce a furat autoturismul.

„Polițiștii care au intervenit la locul producerii evenimentului au constatat că tânărul nu deține permis de conducere, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Mai mult decât atât, s-a stabilit că tânărul ar fi sustras autoturismul în cauză din fața casei proprietarului, domiciliat în aceeași localitate, care lăsase mașina neasigurată și cu motorul pornit.” a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Știre inițială:

În jurul orei 15:00 pompierii militari ai Sectiei Mediaș au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier produs în localitatea Ighișu Nou, unde un autoturism s-a lovit violent de un stâlp situat pe marginea carosabilului.

În cel mai scurt timp s-a deplasat la un fața locului un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă precum și un echipaj de prim ajutor medical calificat SMURD.

Din fericire nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale iar pompierii militari au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, ca urmare a lovirii de către autoturism a rețelei principale de alimentare cu gaz metan, până la sosirea echipajelor specializate ale societăților furnizoare de utilități ( gaz și curent).

img
img
IMG
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri