3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

“S-a îmbolnăvit” site-ul DSP SIBIU

Știri din Județ

ACTUALIZARE: La doar câteva ore după ce ziarul Sibiu Independent a publicat un articol în care atrăgea atenția asupra faptului că site-ul Direcției de Sănătate Publică Sibiu este nefuncțional de mai multe zile, acesta „s-a vindecat”.

Știre inițială:

Site-ul Direcției de Sănătate Publică Sibiu este inaccesibil de zile bune, asta în condițiile în care suntem în mijlocul unei pandemii iar județul Sibiu are mii de pacienți COVID izolați la domiciliu, care au nevoie de informații utile, din surse oficiale.

Însă, la accesarea www.dspsibiu.ro, utilizatorii sunt întâmpinați cu următorul mesaj: „Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Error initialising the session., urmat de o pagină albă.

Conform experiențelor proprii, ca jurnaliști, dar și a reclamațiilor multiple primite de la cititori, încă de la începutul pandemiei COVID, la Direcția de Sănătate Publică Sibiu se răspundea extrem de greu la telefon, e-mail iar mai nou, site-ul lor oficial s-a “îmbolnăvit”.

Au fost cazuri în care sibienii au sunat de zeci de ori la DSP SIBIU pentru a putea lua legătura cu un angajat, însă fără succes.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș