10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

EXCLUSIV: George Călin a demisionat de la Apele Române Sibiu

Știri din Județ

SIBIU INDEPENDENT a aflat din surse oficiale care au dorit să îşi păstreze anonimatul, că Gheorghe Călin (George), proaspăt numit director la Apele Române Sibiu a demisionat din funcţie luni. Reamintim că SIBIU INDEPENDENT a prezentat în exclusivitate în 26 noiembrie faptul că unul din fii primarului de la Gura Râului, Gheorghe Călin, a fost numit director al sucursalei Sibiu Apele Române. Deşi competenţele acestuia nu corespundeau cu cerinţele postului, totuşi acesta a fost numit.

La 4 zile după apariţia articolului nostru, preluat şi de presa centrală, George Călin şi-a înaintat demisia, luni 30 noiembrie, care i-a fost acceptată cu data de astăzi.

Publicitate

3 COMENTARII

  1. Ii bine sa iti cunosti limitele! De admirat demisii de onoare!
    Asteptam demisia desigur nu cred ca mai poate fi vorba de onoare si a dir obedient si incompetent Grosu de la SCJUS Sibiu! Speram sa nu fie prea tarziu! Destul este destul!
    Sa nu uitam ca interimatul dl colonel este pt 30 zile!!!!

  2. Un articol despre Apa Tarnava care furnizeaza apa menajeră și factureaza apa potabilă pe raza Seica Mare ,Calvaser,Boarta,apucăm să vedem în viata asta?Hoții au facut chiar public anunt ca apa nu este potabilă dar ei în continuare factureaza apa potabilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri