O mamă din Sibiu își caută cu disperare fiica

ACTUALIZARE: În cursul acestei dimineți, în municipiul Sibiu, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au depistat-o pe minora VARGA MARIANA LARISA, plecată voluntar de la domiciliu din data de 14 ianuarie.

Din primele cercetări, a reieșit că minora nu au fost victima vreunei infracțiuni și a fost încredințată familiei.

Publicitate

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 16 ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 15 ianuarie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 14 ianuarie a.c., fiica sa minoră, VARGA MARIANA LARISA, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu, fără a mai reveni.

Semnalmente: faţă ovală, ochi verzi, păr brunet, lung, drept, ten măsliniu.

La data dispariției, minora purta o geacă cu blană de culoare argintie, cu glugă,pantaloni tip blue-jeans, pantofi sport de culoare neagră.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *