12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

FOTO: Din carantină, direct în pădure la tăiat lemne

Știri din Județ

Tot mai mulți sibieni sunt prinși de către polițiști și jandarmi în timp ce sunt plecați de acasă cu diferite treburi, deși aceștia sunt carantinați de către DSP SIBIU. Acum două zile, un alt bărbat din Bradu a parăsit carantina domiciliară, fiind depistat aruncând gunoaie pe un câmp.

Ieri, 3 februarie, în jurul orei 17:00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Secției Mediaș mobilizat într-o acțiune împreună cu un reprezentat al Ocolului Silvic Mediaș, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că două persoane încărcau material lemnos într-un atelaj hipo, în pădurea de pe raza Ocolului Silvic Dumbrăveni, din satul Buzd, comuna Brateiu. 

Ajunși la fața locului, jandarmii au depistat doi bărbați, în vârstă de 25 și 30 de ani, din județul Sibiu care nu au putut prezenta documentele legale pentru materialul lemnos aflat asupra lor. 

În urma identificării persoanelor în cauză, jandarmii au constatat faptul că tânărul în vârstă de 25 de ani trebuia să respecte măsura carantinării la domiciliu dispusă din data de 1 februarie a.c., în urma revenirii sale în țară din Germania. 

Jandarmii l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei pentru nerespectarea acestei măsuri. 

Materialul lemnos a fost lăsat în custodia Ocolului Silvic Dumbrăveni iar drujba și toporul cu care au fost tăiate lemnele, împreună cu actele de constatare întocmite de jandarmi au fost predate polițiștilor din cadrul Secției 2 Poliția Rurală Mediaș pentru continuarea cercetărilor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri