Centrul de vaccinare din incinta Casei de Cultură a orașului Cisnădie, devine funcțional

Începând cu 15 februarie 2021, centrul de vaccinare din incinta Casei de Cultură a orașului Cisnădie devine funcțional, potrivit unui anunț făcut de Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie.


Programarea pentru administrarea vaccinului produs AstraZeneca se realizează pentru o sesiune de 20 de zile, în perioada 15 februarie – 6 martie. Ulterior, în fiecare zi, vor fi alocate noi sloturi care vor permite programări pentru vaccinarea cu AstraZeneca, până la data de 11 aprilie.

Publicitate


Conform recomandărilor autorităților medicale, vaccinarea împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca se va realiza pentru grupa de vârstă 18-55 de ani.
Ca element de noutate, programarea se va realiza în același cabinet atât pentru prima doză, cât și pentru rapel, la 56 de zile.
Modalitățile de programare la vaccinare sunt aceleași, atât prin intermediul platformei electronice, medicul de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021. 414.44.25.


Sperăm ca acest centru să deservească un număr mare de persoane, astfel încât să putem ieși cât mai rapid din această pandemie, transmite primarul orașului Cisnădie.

Publicitate

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *