3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Consiliul Județean Sibiu anunţă finalizarea DJ 107 B Păuca – Slimnic

Știri din Județ

Consiliul Județean Sibiu a semnat, luni, împreună cu reprezentanții constructorului STRABAG SRL procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor de execuție pentru Obiectiv de investiții: ”Reabilitare și modernizare drum județean DJ 107 B Păuca – Alămor – Mândra – Slimnic”.

Suntem foarte mulțumiți de cum au decurs lucrările și apreciem profesionalismul constructorului: portofoliul de proiecte mari în domeniul infrastructurii de drum și-a spus cuvântul. Pe parcursul execuției lucrărilor am făcut mai multe vizite inopinate și am fost plăcut surprinsă de organizarea și ritmul de lucru de pe șantier. Suntem convinși că prin această investiție a Consiliului Județean Sibiu, localitățile tranzitate de drumul județean 107 B au create premisele unei dezvoltări economice”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu.

Lungimea drumului modernizat este de peste 33 km, şileagă Valea Târnavelor de Țara Secașelor și de județul Alba.Valoarea lucrărilor de execuție se ridică la 106.232.028,73 lei cu TVA, din care 88.913.948,89 lei au fost asigurați din fonduri guvernamentale atrase de Consiliul Județean Sibiu prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), iar restul a fost acoperit cu sume de la bugetul local al județul Sibiu.

Continuarea acestui drum spre Broşteni, DJ 141C este la faza de finalizare a documentaţiei. „Pentru acesta se caută surse de finanţare la Compania Naţională de Investiţii sau din alte surse”, a declarat pentru SIBIU INDEPENDENT, Daniela Stoica, director Direcţia Tehnică din cadrul Consiliului Judeţean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș