spot_img
11.2 C
Sibiu
miercuri, 08 mai, 2024
spot_img

Cristian Roman, numit Secretar de Stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Știri din Județ

Publicitate

Începând cu data de 4 martie 2021, Cristian Roman ocupă funcția de Secretar de Stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Publicitate

În contextul numirii în această funcție, colectivul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu, i-a mulțumiri lui Cristian Roman, pentru implicarea sa în cei 4 ani ca manager la unitatea spitalicească.

Cristian Roman spune că și-a suspendat funcția de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie, urmând să se întoarcă atunci când îi activitatea sa ca secretar de stat, va înceta.


Colectivul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu mulțumește Domnului Manager, Cristian Roman, pentru cei 4 ani în care a condus cu dăruire și profesionalism unitatea noastră sanitară.
Vă dorim mult succes în noua funcție de demnitate publică și să obțineți rezultate cât mai bune!

Declarație lui Cristian Roman, după ce a fost numit în Guvernul României:

Este onorant pentru mine că astăzi am fost numit Secretar de Stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.
Asumarea unui rol activ în cadrul unui minister este o misiune dificilă care mă responsabilizează enorm. Însă, pentru că am încredere în echipa guvernamentală, am decis să accept această funcție care mă obligă și mai mult să fiu în slujba comunității și a binelui public.


În prezent, Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu este pe un trend ascendent, fiind implicat – cu fonduri europene – într-un amplu proces de modernizare a clădirilor și de dotare cu aparatură și echipamente de ultimă generație, care vor aduce întreg spitalul la standardele dorite.
Toate proiectele în care spitalul este implicat se vor derula conform graficelor stabilite. Am garanția că echipa unității sanitare va duce la bun sfârșit tot ceea ce am construit împreună până în acest moment.
Pentru mine, perioada în care voi activa la București va presupune o suspendare de drept a contractului de management, astfel încât ulterior îmi voi putea relua activitatea la spital.
În momentul de față am decis să fac din nou pasul spre administrația națională, având în vedere că s-a considerat că este nevoie de mine la un nivel mai înalt.


În vederea necesității de dezvoltare a țării îmi voi dedica întreaga experiență acumulată de-a lungul timpului în materie de administrație publică. În acest sens, menționez că în perioada 2005 – 2009 am lucrat în cadrul Corpului de Control al Ministerului Administrației și Internelor, între anii 2009 – 2012 am fost Vicepreședinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, iar între 2016 și 2017 am reprezentat Guvernul României în județul Sibiu în calitate de Prefect.
Pentru îndeplinirea dorinței noastre de a avea „o țară ca afară” trebuie să valorificăm imensa oportunitate de a atrage cât mai multe fonduri europene.
Prioritatea mea va fi aceea de a impulsiona reprezentanți din cât mai multe domenii și zone ale țării să elaboreze proiecte viabile pentru finanțare din acești bani nerambursabili.
Am convingerea că voi reuși să obțin și din această nouă poziție lucruri cât mai bune pentru Sibiu și pentru România!
În spatele îndeplinirii visurilor noastre stau investiții, proiecte, dar mai ales Oameni. Trebuie să credem în puterea lor, în puterea noastră. VOM REUȘI ÎMPREUNĂ prin determinare, integritate și competență!
VĂ MULȚUMESC PENTRU SUSȚINERE și PENTRU ÎNCREDERE! DOAMNE AJUTĂ!” – este declarația lui Cristian Roman

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr

EDITORIAL: Anul de cotitură pentru Sibiu