Două persoane sunt căutate de polițiștii sibieni după ce au dispărut de acasă

Știri din Județ

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 17 ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 15 martie, în jurul orei 16:00, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 15,00, fiica sa minoră, MAILAT DIANA GABRIELA, în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliul său din orașul Ocna Sibiului, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate aproximativ 50 de kg, ochi căprui, păr șaten, fir drept, purtat de obicei în coadă.

La data dispariției, minora purta o bluză de culoare albă, pantaloni blue-jeans de culoare albastră, pantofi sport de culoare albă.

Semne particulare: pe antebrațul mâinii stângi, în zona încheieturii, prezintă mai multe cicatrici, respective tăieturi liniare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 56 de ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 15 martie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în aceeași zi, fiul său, CANCIU IOAN, în vârstă de 56 de ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate aproximativ 70 de kg, ochi albaștri, păr șaten, tuns scurt.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care bărbatul le purta în momentul plecării de la domiciliu.

Semne particulare: în zona copaselor prezintă pete roșiatice sub formă de semilună.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri