Circulația este întreruptă la intersecția străzilor Octavian Goga cu George Coșbuc din Șelimbăr

Știri din Județ

Circulația este întreruptă de astăzi la intersecția străzilor Octavian Goga și George Coșbuc pentru cuplarea rețelei de canalizare de aici cu cea de pe zona de promenadă.

Această restricție de circulație a fost necesară pentru a se putea executa cuplarea rețelei de canalizare pluvială cu bazinele de retenție montate în proiectul Preluare ape pluviale strada Octavian Goga zona de blocuri.

Deocamdată nu știm cât va dura această lucrare, însă este cert că circulația va fi închisă cel puțin două zile, susțin reprezentanții administrației locale din Șelimbăr.

Astfel circulația automobilelor spre și dinspre strada Nicolae Brana va fi blocată pentru cei care vor să intre pe strada George Coșbuc, spre Octavian Goga.

În total, suprafața totală a zonei construită exclusiv pentru promenadă, aflată în construcție, se întinde pe 7.400 de metri pătrați, iar proiectul prevede, pe lângă zona de promenadă, o rețea de canalizare pluvială și iluminat public. Investiția totală a fost estimată la 5,810 milioane de lei cu TVA inclus.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri