Cisnădian reținut pentru 30 de zile după ce și-a căutat părinții, încălcând astfel un ordin judecătoresc

La data de 7 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au reținut un localnic în vârstă de 22 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a prevederilor instituite printr-un ordin de protecție.

Publicitate

În fapt, tânărul este bănuit că, în zilele de 6 și 7 aprilie, s-ar fi deplasat la locuința părinților săi din Cisnădie și s-ar fi apropiat de aceștia la o distanță mai mică de 100 de metri, contrar obligațiilor pe care  le avea ca urmare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis împotriva sa de către polițiști. 

Față de tânărul în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, iar în cursul acestei zile instanța a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *