spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Altă zi, alți șoferi depistați fără permise de conducere. Un șofer băut din Poplaca a făcut chiar și accident

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Astfel, la data de 7 aprilie, în jurul orei 07:30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control o autoutilitară condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, domiciliat în Veștem. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

Pentru aceeași infracțiune este cercetat și un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Păuca, depistat în cursul zilei de ieri, în jurul orei 18:00, conducând un autoturism în localitatea de domiciliu, fără a avea acest drept.

La data de 7 aprilie, în jurul orei 21:00, pe DJ 106R, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu, la intrarea în localitatea Poplaca, un localnic în vârstă de 58 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare, oprindu-se în șanț. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge, ulterior fiind întocmite de către polițiști actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară