7.9 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Doi tineri sibieni, inspirați de muzica celor de la 3 Sud Est, au compus o melodie de dragoste

Știri din Județ

Anca și Andrei (Delpi) fac parte din generația celor care au crescut fredonând melodiile celor 3 constănțeni care si-au pus amprenta asupra muzicii dance din Romania, de mai bine de 23 de ani. Cine nu îi cunoaște pe Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș?

Anul trecut, în luna martie, sibienii noștri au avut ocazia de a urca pe scenă alături de favoriți in cadrul unui eveniment unic din viața lor, care a avut loc la Sibiu. „A fost un moment cum nu se poate mai frumos” spun cei doi care s-au hotărât atunci să iși unească destinele în cadrul unui moment surpriză. Au cunoscut nu doar o trupă extraordinară ci și niște oamnei deosebiți și pentru aceasta nu pot de cât să le mulțumească băieților cât și impresarului acestora, Roland Vasilescu.

Andrei (Delpi) a fost printre primii fani care a incercat să iasă public anul trecut în noiembrie cu un mesaj-colind în presa locală pentru Mihai Budeanu aflat în grea încercare la terapie intensivă, afectat fiind de Covid 19. “Un gest mic, aceasta am simțit atunci că pot face, cu toții ne-am rugat să fie bine” a povestit Andrei (Delpi).

Cu ajutorul Domnului, Mihai s-a făcut sănătos iar astăzi cei de la 3 Sud Est si Andra vor depăși mai mult ca sigur 19 milioane de vizualizări cu melodia „Jumătatea mea mai bună” care face furori în toate topurile.

Dupa ce au ascultat piesa de N ori, au fredonat-o și iar fredonat-o cei doi sibieni s-au trezit cu o mulţime de idei, simțiri, trăiri şi versuri în minte. Au considerat momentul oportun de a compune chiar o melodie de dragoste. Au compus, au cântat și iată ce a ieţit. Delpi și Anca – “În dragoste nu este ușor”.

“3 Sud Est au inspirat şi vor inspira prin muzica lor tineri de pretutindenea, ne-au făcut şi ne fac viața mai frumoasă tuturor celor care trăim și simțim pe muzica lor. Artiștii adevărați sunt tot mai puțini din păcate, dar pe care îi avem, sa ne bucurăm de ei. O trupă iarăși cu renume dincolo de granițele țării cu o activitate de peste 50 de ani de zile care a marcat muzica românească și de la care am avut multe de invățat și sper că o sa mai am se află chiar in imediata noastră vecinătate. Noi am compus această melodie din pasiune, din dragoste, stim că ar mai fi fost de lucrat la ea dar suntem curioși ce spun sibienii de mica noastră inspirație. Suntem conștienți că unii vor da cu hate, acestea sunt vremurile din ziua de astăzi. Recoltăm ceea ce cultivăm, iar după cum vedem, media este invadată de știri negative. Suferință, violență, evenimente tragice sau imoralitate. Melodia propusă de noi are și un mesaj. În dragoste, într-o relație daca nu construiești cu sufletul mai devreme sau mai târziu problemele or să apară iar finalitatea v-a fi destrămarea relației. Când clădești cu inima cred că iți este mai ușor să depășești momentele dificile. Poate că de multe ori uităm să iubim iar viața este atât de scurtă se pare, mai ales în vremurile pe care le trăim astăzi. Punem accente pe aspecte de suprafață care nu se dovedesc a fi temelii solide în construirea unei familii” au spus Anca și Andrei (Delpi).

Andrei sub numele de scenă Delpi a mai cochetat cu muzica în trecut. În prezent se ocupă de protecția mediului, iar când timpul îi permite cântă la strana uneia din bisericile impunătoare ale orașului nostru și nu, numai. “Nu pot decât să-i mulțumesc Domnului pentru că sunt bine, sănătos. Am primit un talant și am obligația de a-l înmulți. Cea mai de succes scenă pentru mine reprezintă strana bisericii acolo unde am cunoscut alți oameni minunați” a spus Andrei (Delpi)

Anca este la primul proiect de acest gen, deşi a făcut studii de profil, iar muzica este una din pasiunile sale încă din copilărie. În trecut se visa o artistă de renume pe marile scene ale operei. În prezent este educatoare la o grădiniță din oras. Iubește copiii și pune multă pasiune când vine vorba de a-I invăța pe acestia să cânte ori să-și dezvolte ori care alte laturi artistice, vocaționale.

“Vă salutăm pe toți, sper să vă placă melodia noastră. Sărbatori binecuvântate!” Anca şi Andrei(Delpi)

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri