VIDEO: Bogdan Bucur, primarul comunei Rășinari: „Vă îndemn pe toți să mergeți să vă vaccinați”

Primul mesaj primit pentru campania Pro Vaccinare vine din partea primarului comunei Rășinari, Bogdan Bucur. Redăm mai jos îndemnul său pentru vaccinare:

„Bună ziua tuturor!

„Având în vedere că suntem în Săptămâna Internațională a Vaccinării, vă îndemn pe toți să mergeți să vă vaccinați împotriva SARS-COVID-19. Eu am făcut acest lucru, am făcut și prima doză și a doua doză și nu am avut absolut nicio reacție adversă. Pe lângă acest lucru, mă simt mult mai liniștit acum pentru că știu că atunci când mă întâlnesc cu persoană nu mai pot să îi transmit sau să primesc virusul de la acea persoană. Pentru a nu mai zâmbi din spatele unei măști și a vedea zâmbetul celorlalți, pentru a intra în normalitate, vă îndemn pe toți să mergeți să vă vaccinați. Multă sănătate tuturor. – a transmis Bogdan Bucur, primarul comunei Rășinari

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *