IMG

FOTO: 1000 de lei amendă pentru un bărbat din Mârșa după ce a aruncat gunoi pe domeniul public

Polițiștii locali din Avrig au intensificat controalele privind prinderea persoanelor care aruncă gunoiul pe domeniul public. Conform Primăriei Avrig, această acțiune de monitorizare dă roade!

Publicitate
itpadi

În acest weekend, un bărbat de 35 de ani, din localitatea Mârșa, a fost sancționat contravențional după ce a fost surprins aruncând deșeuri și resturi rezultate din construcții pe platforma industrială Mârșa.

Acesta a primit o amendă de 1000 de lei și, ca măsură compensatorie, a fost obligat să salubrizeze zona și să o readucă la starea inițială.

La doar câțiva kilometri distanță, pe Valea Avrigului, polițiștii locali au fost sesizați de un ONG cu privire la existența unui depozit neautorizat de moloz și resturi din construcții, pe malul Râului Avrig. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că deșeurile proveneau de la o pensiune din zonă. Proprietarul acesteia a fost citat, urmează să fie audiat și va fi sancționat cu o amendă în valoare de 2000 de lei. De asemenea va avea obligația să salubrizeze zona.

fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *