O nouă crimă la Sibiu. Bărbatul de 53 de ani a fost bătut și înjunghiat în mod repetat

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Polițiștii sibieni au reținut deja un suspect

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost găsit fără suflare în propria casă. Din primele informații, acesta ar fi fost ucis.

Conform surselor Sibiu Independent, crima s-a produs pe strada Lutului din Sibiu.

Anchetatorii sibieni au concluzionat faptul că victima a avut o moarte violentă şi acesta s-a datorat şocului traumatic şi hemoragic consecutiv unui politraumatism cu multiple plăgi, la nivelul capului, toracelui şi membrelor, hematoame extinse la nivelul capului, trunchiului şi membrelor şi fracturi osoase: claviculă stângă, stern şi coaste.

Procuror şef secţie Ruginosu Mihaela, în calitate înlocuitor de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
La data de 17.06.2021 Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a sesizat din oficiu cu privire la decesul unei persoane de sex masculin în vârstă de 53 ani , al cărei cadavru a fost găsit în propria locuinţă şi care prezenta multiple urme de agresiune la nivelul corpului.
În prezent se efectuează cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorului, sub aspectul infracţiunii de omor, prev. şi ped. de art. 188 alin.1 C.penal ,
Potrivit fişei de constatări preliminare întocmite de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Sibiu, moartea a fost violentă şi s-a datorat şocului traumatic şi hemoragic consecutiv unui politraumatism cu multiple plăgi (la nivelul capului, toracelui şi membrelor), hematoame extinse (la nivelul capului, trunchiului şi membrelor) şi fracturi osoase (claviculă stângă, stern şi coaste).
Pe parcursul cercetărilor penale procurorul a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale şi al medicilor legişti din cadrul Serviciului Judeţean  de Medicină Legală Sibiu.
Vom reveni cu un comunicat într-o fază ulterioară a anchetei.
  Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.” au declarat procurorii sibieni

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri