14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Attila Cseke, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în vizită la Primăria Sibiu

Știri din Județ

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, domnul Attila Cseke a efectuat o vizită de lucru la Primăria Municipiului Sibiu ieri, 2 iulie.



Am prezentat domnului Ministru Cseke mai multe probleme cu care ne confruntăm în domeniile pe care le coordonează Ministerul pe care îl conduce.Temele de discuție s-au axat în principal pe Planul Național pentru Redresare și Reziliență, cu accent pe construcția de creșe, un program pe care domnul Ministru îl consideră foarte important. De asemenea, am discutat despre Zonele Metropolitane și despre vidul legislativ care există în prezent în privința organizării și funcționării acestora. Domnul Ministru mi-a confirmat că se va elabora o legislație specifică acestor zone metropolitane, pentru organizarea și funcționarea eficientă a acestora, importantă inclusiv în pregătirea de proiecte pentru viitorul cadrul financiar. ” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Ministrul Attila Cseke a fost însoțit în vizita sa la Sibiu de deputatul Benedek Zacharie și de Csaba Orosz, președintele UDMR Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri