FOTO: Urmărire în trafic ca-n filme, urmată de o bătaie crâncenă

Publicitate

Două mașini s-au șicanat și urmărit astazi, în jurul orei 18:30,pe strada Semaforului din Sibiu.

Încă nu se cunosc toate detaliile evenimentului însă din cauza urmăririi, cele doua mașini au intrat în coliziune aproape de intersecția străzilor Semaforului cu Vasile Milea. La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție și jandarmi, situația fiind ținută la această oră, sub control.

Traficul rutier este îngreunat.

Conform martorilor, cei doi șoferi au început o bătaie în toată regula, lăsându-se cu geamuri sparte și mașini avariate.

Conform polițiștilor sibieni, un șofer care ieșea dintr-o stație de alimentare cu combustibili ar fi pătruns pe partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un autoturism. Din impact, una din mașini a ricoșat în alt autoturism.

Imediat după producerea tamponării, se pare că între cei doi conducători auto a avut loc o altercație, unul dintre ei lovind cu un obiect contondent mașina celuilalt, însă până la sosirea echipajelor de poliție aceasta stare s-a aplanat.

Până în acest moment niciuna dintre părți nu a depus vreo sesizare privind acte de lovire.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

2 Comments

  1. In dreptul Pietei Agroalimentare de pe str Semaforului,este imperios necesar ,montarea unui semafor ,care sa reglementeze traficul autovehiculelor cat si taversarea in conditii de siguranta a pietonilor.Traficul ar fi mult mai fluent,etc tc.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *