12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Compozitorul care a revoluționat tango-ul argentinian, omagiat la Concerte pe Acoperiș

Știri din Județ

CONCERTE PE ACOPERIȘ, festivalul care a transformat încă de la începutul lunii strada Cetății continuă azi cu un eveniment special, dedicat împlinirii a 100 de ani de la nașterea compozitorului Astor Piazzolla. 

Centenarul argentinianului care a revoluționat tango-ul clasic, aducându-l din stradă în marile săli de spectacole și dându-i accente simfonice, de jazz și chiar de muzică electronică este sărbătorit și la Sibiu prin concertul ansamblului Musica Viva, azi, 12 august, pe acoperișul Filarmonicii de Stat Sibiu, începând cu ora 21:00. Printre alte lucrări din același registru, vom asculta și Istoria Tango-ului de Astor Piazzolla, într-un aranjament de Ioan Dobrinescu.
Este cel de-al șaptelea eveniment din seria Concerte pe Acoperiș, festival organizat de Filarmonica de Stat Sibiu pe acoperișul Sălii Thalia. Publicul sibian a profitat din plin de ocazia întâlnirii cu lucrări clasice și contemporane la înălțime, cu o superbă panoramă asupra orașului, într-un cadru nonconformist pentru astfel de concerte și în răcoarea serilor de vară, majoritatea evenimentelor de până acum fiind sold-out.

Concertul are loc în această seară pe acoperișul Filarmonicii de Stat Sibiu, începând cu ora 21:00, iar locurile, date fiind dimensiunile spațiului neconvențional în care are loc concertul, sunt limitate. Biletele sunt disponibile la acest link: https://bit.ly/MusicaVivaSibiu. Locația inedită în care organizăm acest festival creează contextul perfect pentru a socializa, a ne reîntâlni în chiar ”inima” Filarmonicii de Stat Sibiu, bucurându-ne în același timp de muzica deosebită.
Vă așteptăm cu mult entuziasm să luați parte la aceste seri muzicale, într-un cadru relaxat, pe acoperișul Sălii Thalia! Locația inedită în care organizăm acest festival creează contextul perfect pentru a socializa, a ne reîntâlni în chiar ”inima” Filarmonicii de Stat Sibiu, bucurându-ne în același timp de muzica deosebită.

”După succesul de anul trecut al celui mai tânăr proiect semnat de Filarmonica de Stat Sibiu, iată că am revenit cu cea de a II-a ediție a Concertelor de pe Acoperiș. De această dată concertele se țin doar pe Acoperișul Sălii Thalia, unde publicul se poate bucura atât de muzică relaxantă de calitate cât și de frumoasa panoramă a Sibiului. Am trecut deja de primele evenimente și ne bucurăm de prezența publicului într-un număr atât de mare la concertele noastre.” Krisztina Roman, secretar muzical și manager de proiect Concerte pe acoperiș.

Evenimentul ”Concerte pe acoperiș” este realizat cu sprijinului Consiliului Județean Sibiu. Acțiune co-finanțată de Primăria Municipiului Sibiu.

Biletele pentru toate concertele din cadrul festivalului se pot achiziționa online de pe iabilet.ro sau fizic, la Casa de bilete a Filarmonicii Sibiu. Prețul unui bilet este de 20 de lei. Informații la telefon 0735566486. 
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri