spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Accident mortal de ATV lângă Porumbacu de Jos. Victima era din Șelimbăr

Știri din Județ

Publicitate

La data de 18 septembrie, ora 00:05, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 105 J, în afara localității Porumbacu de Jos.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Sibiu care, din primele cercetări efectuate, au constatat că, la data și ora de mai sus, în timp ce conducea un ATV neînmatriculat dinspre Glâmboaca spre Porumbacu de Jos, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din municipiul Sibiu, la trecerea cu calea ferată, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton.
În urma impactului a rezultat decesul pasagerului de pe ATV, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitatea Șelimbăr.
De asemenea, șoferul a suferit vătămări corporale fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Totodată, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pasagerul din Șelimbăr prezenta un traumatism cranio cerebral acut și traumatism facial cu sângerare masivă. După aproximativ o oră de resuscitare ,din păcate ,bărbatul a fost declarat decedat.

FOTO ARHIVĂ

„SAJ Sibiu a trimis un echipaj tip B la un accident rutier produs cu un ATV între Glamboaca și Porumbacu de jos.
Un echipaj de la ISU Avrig a ajuns la fața locului și a chemat în sprijin echipaj de la SAJ deoarece erau două victime ,bărbați, de 28 respectiv 54 ani.
Cel de 54 ani se afla în Stop Cardio Respirator. S-au inceput manevrele de resuscitare ,bărbatul prezentând un TCC acut si traumatism facial cu sângerare masivă.
A fost solicitat și un echipaj cu medic de la ISU.
După aproximativ 1 oră de resuscitare ,din păcate ,bărbatul a fost declarat decedat ,el nerăspunzând manevrelor.
Bărbatul de 28 ani a fost transportat la UPU Sibiu cu fractura de membru superior si multiple excoriatii. „ a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?