spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Săptămâna Europeană a Mobilității în Sibiu: Astăzi începe concursul pentru cei mari, cu premii în trotinete electrice

Știri din Județ

Publicitate

Pe lângă concursul dedicat celor mici despre care găsiți detalii aici https://sibiu.ro/primaria/comunicat/9445 , Primăria Sibiu organizează un concurs și pentru cei mai mari, cu vârsta peste 15 ani, sub denumirea “Mobilitate cu zero emisii pentru toți”.

Concursul se va desfășura în 18 și 19 septembrie și constă într-o plimbare cu bicicleta, trotineta sau pe jos, pe un anumit traseu stabilit de fiecare participant în parte, dar care trebuie să atingă cel puțin 5 obiective din următoarele 7 locații stabilite de organizator:

  • bustul lui Friedrich Schiller (Piața Schiller),
  • atlanții de la intrarea în Biblioteca Astra,
  • Casa cu Cariatide (str. Mitropoliei, nr. 13),
  • panorama Sibiului din Turnul Sfatului,
  • Turnul Dulgherilor sau Turnul Olarilor de pe str Cetății (exterior),
  • pictura murală “Equilibrium” de pe str. Metalurgiștilor, nr. 1-3,
  • intrarea la Grădina Zoologică Sibiu și cea a Muzeului ASTRA în aer liber.

Înregistrarea în concurs se face prin intermediul propriei dumneavoastră pagini de Facebook. În 19 și 20 septembrie, până la ora 23.59 trebuie să postați pe pagina dumneavoastră fotografii cu 5 din cele 7 locații indicate mai sus. În fiecare fotografie trebuie să apăreți dumneavoastră, participantul, alături de bicicletă sau trotinetă dacă ați ales acest mijloc de deplasare.

Participanții care aleg să se deplaseze pe jos la cele 5 locații vor posta pe Facebook pe lângă fotografii în fața obiectivelor și o captură de ecran cu contorul care arată numărul de pași parcurși în ziua respectivă, fiind necesar un minim de 4000 de pași contorizați. Pentru aceasta se poate folosi orice aplicație care monitorizează pașii utilizatorului.

IMPORTANT! Postarea va fi însoțită obligatoriu de ambele hashtag-uri: #sibiumobilityweek #mobilityweek. Astfel, vă putem găsi postările și veți fi inclus în extragerea pentru premii. De aceea, vă rugăm să marcați postările ca publice, fără setări de confidențialitate.

Premiile puse la dispoziție de Primăria Sibiu constau în 3 trotinete electrice. Câștigătorii vor fi trași la sorți cu ajutorul unui program electronic. Extragerea va fi transmisă pe pagina de Facebook Primăria Municipiului Sibiu, pentru transparență.

Vă rugăm consultați regulamentul concursului pe https://www.sibiu.ro/new/pdf/Regulament%20concurs%20adul%C8%9Bi.pdf

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri