spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Mașină răsturnată la intrare în Șura Mare. Șoferul vinovat a fugit

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: În cursul zilei de ieri, polițiștii sibieni au identificat conducătorul auto implicat în accidentul rutier produs pe DN 14, la intrarea în localitatea Șura Mare, conducător auto care a fugit de la locul producerii evenimentului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, fără forme legale în localitatea Șura Mare.

Știre inițială:

O coliziune între două autoturisme s-a produs pe DN 14, km. 5, la intrare în Sura Mare.

Din primele informații, șoferul unui autoturism condus spre Șura Mare a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, care în urma impactului s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul autoturismului condus spre Sibiu are 50 de ani și este din Șura Mare, fiind rănit și transportat la spital pentru investigații medicale.

Imediat după accident, șoferul vinovat a abandonat mașina și a fugit. Conform site-ului aida.info, mașina nu figurează cu poliță RCA valabilă.

Carosabilul a fost eliberat, traficul desfășurându-se în condiții normale pe ambele sensuri.

img
img  wa
IMG  WA

„SAJ Sibiu a trimis un echipaj tip B la un accident rutier produs la intrare in localitatea Sura Mare unde doua autoturisme au intrat in coliziune,una ieșind in decor.
La sosirea echipajului SAJ ,la fața locului era doar o victimă,barbat de 50 ani care prezenta un traumatism toracic si multiple excoriatii.
Bărbatul a fost transportat la UPU Sibiu pentru investigatii suplimentare. „ a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului