spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Mason şi după moarte

Știri din Județ

Publicitate

Omul de afaceri sibian, Cristi Marinescu a postat pe contul său public de Facebook o serie de poze în memoria lui Robert Blaj, directorul Direcţiei Silvice Sibiu care a decedat de curând. Între acestea, apar două instantanee cu Cristian Marinescu şi Robert Blaj în ţinută de masoni în cadrul unor ceremonii din diferite temple masonice. În imagini apar şi alte persoane.

Conform cutumei, activitatea în masonerie nu mai este secretă, dar este discretă. „Fraţii” cum se numesc membrii unei loji masonice nu postează public despre activitatea lor în masonerie. Totuşi, Cristi Marinescu a ales să publice aceste imagini cu Robert Blaj cu şorţutile de maestru mason.

Conform unei alte postări publice pe Facebook a celor de la Clubul Lions, Robert Blaj a fost un important membru al acestei organizaţii. A fost membru fondator al Clubului Lions Sibiu, apoi membru fondator al Clubului Lions Brukenthal Sibiu şi preşedinte de Club. Cluburile Lions sunt considerate de mulţi ca organizaţii publice pentru activităţi social-culturale în comunităţi, membrii acestora fiind în mare parte masoni.

Cristi Marinescu alături de Robert Blaj la o ceremonie masonică
Robert Blaj cu un certificat al Clubului Lions din Sibiu
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…