19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Drumurile județului Sibiu, pline de șoferi certați cu Codul Rutier

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Sâmbătă, 30 octombrie, în jurul orei 11:00, pe raza comunei Iacobeni, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 27 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul în cauză este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat este unul fals.

Și la data de 31 octombrie, în jurul orei 07:00, pe DN 14B, în afara localității Axente Sever, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, domiciliat în județul Alba. Testarea alcoolscopică  a șoferului a indicat o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei în sânge.

Tot la data de 31 octombrie, în jurul orei 21:30, pe DN 7, în afara localității Boița, polițiștii rutieri au depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din jud. Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism deși dreptul său de a conduce autovehicule pe drumurile publice a fost anulat.

În aceeași situație și la aceeași dată, pe strada Samuel Brukenthal din orașul Avrig, un localnic în vârstă de 18 ani a fost depistat conducând un autoturism deși nu deține acest drept.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc