14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Urmărire în trafic la Cisnădie. Dosar penal pentru un șofer din județul Neamț

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Probleme în trafic au fost găsite si la. Mediaș, acolo unde în cursul zilei 16 noiembrie, în jurul orei 10:00, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ștefan Ludwig Roth de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Buzău.
Din verificările efectuate a rezultat faptul că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

O altă situație a fost depistată pe strada Livezii din Cisnădie, acolo unde un șofer din județul Neamț a circulat cu o mașină neînmatriculată și cu număr fals. Mai mult, acesta a încercat să se sustragă controlului polițiștilor.

Agenții au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat șoferului însă acesta și-a continuat deplasarea pe străzile Băilor, 1 Decembrie, echipajul de poliție aflat în urmărirea sa reușind să-l oprească pe strada Nucului.

La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 24 de ani, din județul Neamț, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoturismul condus este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe auto este unul fals.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având număr fals de înmatriculare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri