spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Ambasadoarea Republicii Federale Austria, în vizită la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Excelența Sa, Adelheid Folie, ambasadoarea Republicii Federale Austria și-a început de curând mandatul în România și a onorat Județul Sibiu cu una dintre primele vizite pe care le face în afara capitalei. Am descoperit cu bucurie că deja avea multe cunoștințe despre frumusețea Sibiului și despre legăturile strânse dintre români și austrieci, atât la nivel cultural și istoric, cât și la nivel economic.



Întrevederea noastră a completat această imagine cu câteva lucruri importante legate de viziunea noastră de dezvoltare pentru județ: ecoturismul, infrastructura sanitară și tehnologia privind gestionarea deșeurilor. Avem de câștigat din expriența Austriei la toate aceste capitole în care ne-am propus să creștem.

Excelența Sa a fost însoțită în această primă vizită de consulul onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, care a participat duminică alături de noi la o drumeție organizată în cadrul Programului Anii Drumeției. N-a fost deloc greu să o conving și pe doamna ambasadoare să revină pentru a cunoaște la pas locuri pitorești din județul Sibiu” – a scris Daniela Cîmpean, Președinta Consiliului Județean Sibiu, pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

LOAMNEȘ: Investiții masive în școli

Rășinariul are capelă mortuară la standarde