19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

FOTO: 181 de locuri de parcare, amenajate în orașul Agnita

Știri din Județ

Primarul orașului Agnita – Schiau Gull Alin Ciprian a anunțat ieri că a reușit în acest an sa amenajeze 181 de noi locuri de parcare.

Dragi agnițeni, vă mulțumesc pentru că v-ați implicat, ne-ați sesizat problemele și ne-ați sprijinit și în identificarea celor mai bune soluții. Iată că împreună putem face lucruri foarte bune. De asemenea, vă sunt recunoscător pentru îngăduința de care ați dat dovadă pe durata desfășurării lucrărilor” – a transmis Schiau Gull Ciprian Alin, primarul orașului Agnita pe pagina sa de Facebook.

Totodată, primarul a anunțat că urmează amenajarea mai multor parcări:

Ne străduim în permanență să venim în întâmpinarea tuturor revendicărilor, desigur, în limita posibilităților. Odată soluționată situația juridică a terenurilor, vom putea crea și mai multe locuri de parcare. În această situație se găsesc, de exemplu, străzile Spitalului și Fabricii.

Vă promitem că nu ne oprim aici! Vom munci în continuare la sistematizarea unor noi locuri de parcare în oraș” – a adăugat primarul Schiau Gull Alin Ciprian


Descarcă-ți aplicația Agnita City pentru a fi la curent cu noutățile orașului nostru: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.eventya.android.agnitacity&fbclid=IwAR2Ua4wxfMFRYW44JSCvG9t_7IuMiogUL1hzV3AXByMYYCLnq3zNq1Bei4U

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri