spot_img
10.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Două ecografe moderne și o Dacia Dokker, donate Spitalului Judeţean Sibiu de Asociația „Împreună pentru Sănătate”

Știri din Județ

Publicitate

În luna decembrie, Asociatia „Împreună pentru Sănătate” a fost Moș Crăciun pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu donând celei mai mari unități sanitare din județ două ecografe portabile moderne și performante și o Dacia Dokker în valoare totală de aproape 170.000 lei, potrivit unui anunț făcut de reprezentanții Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, pe pagina de Facebook.

Ecografele au intrat în dotarea Secțiilor de Medicină Internă și Obstetrică-Ginecologie iar automobilul Dacia Dokker va fi utilizat pentru diferite activități administrative și de transport materiale în cadrul spitalului.

Sumele necesare achiziționării echipamentelor au provenit din mai multe sponsorizări atrase de asociație. Astfel, suma necesară achiziționării unuia dintre cele două ecografe portabile (60.000 lei) a fost asigurată integral de către Marquardt SCS. Restul banilor necesari pentru cel de-al doilea ecograf și pentru automobil au provenit din sponsorizări de la mai multe companii: Albis, Wenglor, Bilstein, Expertarom, Kovostroj, Sigemo, Hultafors, Scandia.


Mulțumim Asociației” Împreună pentru Sănătate” pentru donație precum și sponsorilor care au asigurat fondurile!” – au scris reprezentanții Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, pe pagina de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda