spot_img
14 C
Sibiu
miercuri, 08 mai, 2024
spot_img

Daniela Cîmpean, voluntară la servitul mesei pentru copii

Știri din Județ

Publicitate

Preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Câmpean s-a oferit voluntară la o acţiune de Sfântul Ioan, prin care 30 de copii din familii cu venituri modeste din Turnişor au mâncat la un restaurant. Acţiunea a fost organizată de Echipa Galbenă formată din voluntari apropiaţi ai PNL. Daniela Cîmpean şi-a pus şorţ, mască şi mănuşi şi a servit felurile de mâncare copiilor prezenţi alături de ceilalţi voluntari.

Publicitate

Cunoscută pentru activităţile sale caritabile din timpul liber, Daniela Cîmpean nu doreşte să le promoveze. Fotografiile şi detaliile au apărut pe un cont public de Facebook, al unui voluntar din Echipa Galbenă. Pe lângă masa servită la restaurant, copiii au primit cadouri la plecare.

„Echipa Galbenă s-a preocupat ca prin toate acțiunile de voluntariat să acopere o paletă cât mai largă de nevoi si solicitări. De cele mai multe ori poate nici nu a fost nevoie să fim solicitați. Ne-am mobilizat și am acționat. Așa s-a întâmplat și în cazul acțiunii din această zi. Ne-am gândit la copiii din familii defavorizate din comunitatea Turnișor. Deși nu suntem la prima activitate de acest gen, ne-am emoționat văzând bucuria celor 30 de micuți, unii dintre ei poate la prima ieșire la un restaurant și pentru asta am decis sa ne punem șortul sa le fim chelneri pentru o zi. Am vrut sa simtă și ei bucuria de a petrece cateva momente de răsfăț și relaxare pregătindu-le un meniu pe gustul lor. O surpriză foarte plăcută ne-a fost oferită de doamna Daniela Cîmpean , preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, care a dorit să ne fie alături. Și a dorit să ne fie alături nu doar nouă, ci mai ales acestor copii” a declarat Alina Huciu, voluntar în Echipa Galbenă Sibiu.

Daniela Cimpean copii e
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

BC CSU Sibiu a pierdut primul meci cu Dinamo

Claudiu Niculescu a plecat de la Șelimbăr

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr