-0.9 C
Sibiu
marți, 19 martie, 2024

S-a stins din viață profesorul Ion Filip, fost inspector școlar

Știri din Județ

Doliu în învățământul sibian. Ion Filip, un alt cadru didactic din Sibiu s-a stins din viață. Acesta a fost profesor de geografie și inspector școlar pe această disciplină. Anunțul a fost făcut în această dimineață de către reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, pe pagina lor de Facebook.

În această dimineață, fostul inspector școlar și profesor de geografie Ion Filip s-a înălțat la ceruri! Un om de o valoare inestimabilă, absolvent al Facultății de Geografie din București, profesor de geografie la Școala Gimnazială Jina, director la actuala Școală Gimnazială „Ioan Ban Dascălu” Poiana Sibiului și inspector școlar pentru geografie și perfecționarea cadrelor didactice, rămâne în memoria noastră ca om dedicat școlii, ce și-a pus amprenta asupra multor generații de dascăli.

Veșnică amintire și respect!

DUMNEZEU SĂ-L AȘEZE CU DREPȚII!!!

INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚAN SIBIU



Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Rugaciunea atator generatii de elevi pe care i-a adapat cu apa vie a dragostei de tara, la care alaturam si rugaciunea noastra, a celor care am avut privilegiul de a-i fi prieteni, sa-l insoteasca in fata Dreptului Judecator. Sincere condoleante familiilor indoliate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Dotări noi la LIA Sibiu de la Rotary