spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img
Array

DWS a invitat cluburile Lions și Rotary Sibiu la dialog pentru susținerea proiectelor din regiune

Știri din Județ

Publicitate

Clubul Economic German Transilvania (DWS) a invitat cluburile Lions și Rotary Sibiu la dialog pentru susținerea proiectelor din regiune.
Anul acesta a debutat cu o întâlnire în premieră, la care au participat reprezentanții cluburilor Economic German Transilvania, Rotary și Lions Sibiu. Întâlnirea din luna ianuarie a anului curent a fost prima dintr-un șir mai lung de asemenea reuniuni, iar cu această ocazie cluburile și-au prezentat reciproc profilurile, scopurile și proiectele de referință din trecut.


Toți cei prezenți au fost plăcut surprinși să descopere numărul mare de obiective comune și compatibilitatea cluburilor în tratarea unor probleme de interes major pentru comunitatea sibiană. Mai exact este vorba despre probleme educaționale, culturale, economice și de sănătate publică.
Dinamica discuțiilor a condus la concluzia unanimă ca o colaborare a cluburilor ar potența foarte mult valoarea proiectelor derulate de fiecare dintre ele.


În acest sens s-a decis organizarea de intalniri regulate avand teme concrete, pe care cluburile se vor implica impreuna in mod activ sa le puna in practica.
Clubul Economic German Transilvania (DWS) este o organizatie non-politica care sprijina dezvoltarea economiei din Transilvania prin atragerea si mentinerea investitiilor germane in zona. Focusul principal al acestuia este aprofundarea dialogului membrilor clubului cu organizatiile economice din tara si din strainatate, precum si cu administratia publica centrala si locala.

Dialogul si cooperarea cu celelalte cluburi din regiune intareste astfel initiativele de dezvoltare pe care Clubul Economic German Transilvania le sprijina in zona.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor