spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img
Array

Baloane colorate, jucării, dulciuri, jocuri şi distracţii oferite copiilor, de către Echipa Galbenă

Știri din Județ

Publicitate

Echipa Galbenă alături doamna deputat Raluca Turcan ,de primari și cadrele didactice care au însoțit grupurile, le-au dăruit o zi specială și au retrăit alături de copiii din Muzeul ASTRA, pentru câteva ore, farmecul copilăriei.


Baloane colorate, jucării, dulciuri, jocuri şi distracţii în Muzeul Astra, prietenii noi, generozitate, dragoste, inocenţă, puritate, duioşie, pictură, dansuri, plimbări, de toate aceastea Echipa Galbenă s-a bucurat alături de șaizeci de copii din județul Sibiu, din localitățile Racovița, Porumbacu, Bradeni, Boița, Brateiu, Șura Mare.

Ziua copilului este despre gingășie, puritate, zâmbete inocente și joacă. Dar ziua copilului mai este despre ceva. Este despre drepturi, protecție și șanse egale de dezvoltare. Fiecare copil, indiferent de mediul din care provine, are dreptul la educație, trai decent, servicii medicale de calitate și nu în ultimul rând de o familie stabilă care să-i susțină.

Echipa Galbenă dorește tuturor copiilor un sincer și călduros La mulți ani! “Speranța noastră este că se vor găsi mult mai multe resurse pentru ca fiecare copil să se dezvolte așa cum trebuie. Totul deprinde de efortul fiecaruia dintre dintre noi.
Rămânem #solidariînfaptebune
Mulțumim din suflet personalului Muzeului ASTRA pentru implicare “ – au transmis reprezentații Echipei Galbene a PNL Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri