spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Cristian Marinescu (PER): Scrisoare deschisă preşedintei Daniela Cîmpean pe tema sănătăţii

Știri din Județ

Publicitate

Cristian Marinescu, prim vicepreşedinte al Partidului Ecologist Român, filiala judeţeană Sibiu a transmis următorul comunicat de presă:


Situația cu mâncarea la Spitalul Judeţean Sibiu este aceiași de ani de zile. Dacă am ridicat această problemă a fost deranj mare la Consiliul Județean, în speță la doamna Daniela Cîmpean. Doamna peședintă Daniela Cîmpean este șefa supremă a Spitalului Județean deoarece, Spitalul Județean, pentru cine nu știe, se subordonează direct Consiliului Județean.

Doamna președintă, dumeavoastră ați însărcinat o persoană, i-ați acordat atribuții, o persoană din Consiliul Județean la care dumneavoastră țineți foarte mult, i-ați oferit una dintre cele mai importante atribuții pe care le are Consiliul Județean și Județul acesta, sănătatea și siguranța oamenilor.

Doamna Cîmpean, nu vă supărați, dar în loc să puneți o persoană pe care ați promovat-o să ajungă să conducă Sibiul, nu județul, și din cate văd eu, și o să vin cu dovezi, că v-am tot oferit așa pe tavă multe spețe, i-ați acordat girul, persoana asta, nu știu, nu v-ați gândit „domne’, aduc unul care a jucat fotbal și s-a luptat și s-a dat peste cap și a facut sport”… Ok, eu nu spun că niște sportivi adevărați nu pot să conducă asemenea colos, cum este Spitalul Județean, dar dacă ați văzut că nu face treabă, și nici pe dumneavoastră și nici persoana respectivă pe care acum încercați din nou să o promovați… Deci nu poate!! S-a dovedit că nu poate acea persoană să conducă (știți la cine mă refer, poate este una dintre persoanele la care dumneavoastră țineți cel mai mult).

Puneți doamna Cîmpean pe altcineva, un om competent. Prin asta vreți să ne demonstrați că ar putea conduce Sibiul peste doi ani? Acum, sincer, nu vă suparați pe mine, dacă omul vă spune o realitate, nu eu, orcine, e deranj mare: ce să îi facem?; îl tundem zero, să-l… Luați măsuri, puneți oameni capabili. În problemele astea atât de importante ce țin de sănătatea oamenilor din județul acesta, pune-ți doamna Cîmpean o persoană responsabilă, o persoană care a dovedit ceva, care poate să conducă.


Managerii de la spitali sunt buni, să știți, mi-au fost chiar profesori și directorul, managerul general și directorul ajunct Sunt oameni capabili și medici foarte buni, deci nu acolo e problema. De multe ori la mailurile pe care le trimit aruncați gălusca în curtea Spitalului Județean. Nu! Nu acolo este problema.

Dumneavoastra trebuie să luați hotărârile și dacă dvs ați însărcinat acea persoană și vedeți că nu e capabilă, schimbaţi-o! Uitați ce scandal este acum cu mâncarea, că după ce v-am dat mailurile acelea ați venit șmecherește, le-ați dat ordin la cei de la spital să facă niște poze la mâncarea asta care e acum. Pe cine ați impresionat cu niște ambalaje mai frumoase?

Dar nu v-am văzut nici în presă, nici în mediul online să spuneți hai să facem ceva pentru spital, nu trebuie să facă numai Ministerul Sănătății, dar să văd că vă agitați și nu să văd eu, să vadă lumea. V-am dat trei spețe la trei medici care n-au respectat anumite standarde profesionale. Nu s-a luat nicio hotărâre. Cu mâncarea nu ați făcut nimic, cu anticoprii monoclonali – n-ați făcut nimic, cu medicamentele contra COVID, Favipiravir Arbidol, Ivermectina – nimic. Doamna preşedinte de ce nu v-aţi implicat să importaţi direct anticorpi monoclonali şi aceste antivirale EXTREM DE IMPORTANTE în tratarea Covidului? Eu am făcut câteva calcule; ştiţi câte sute de vieţi se puteau salva?

Dar văd că nu vreți să spuneți nimic. În audiențe nu mă primiți de cinci luni, de ce? Deci, vă rog frumos nu vă mai jucați cu sănătatea sibienilor, vă rog din suflet. Sănătatea nu se negociază!

Cristian Marinescu

prim-vicepreşedinte Partidul Ecologist Român, filiala judeţeană Sibiu

FOTO: Cristian Marinescu: Aceasta e mancarea din Spitalul Judeţean Sibiu! Pozele sunt din 02.06.2022

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri