spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

BOIŢA: Elevi premiaţi cu biciclete de Echipa Galbenă

Știri din Județ

Publicitate

La final de an școlar, pe lângă coroniță, diplomă și felicitări 7 copilasi minunați din comuna Boița, cu o situație mai deosebită, au avut parte de o surpriză foarte plăcută. Pentru a le răsplăti munca depusă de-a lungul unui an școlar, Echipa Galbenă a voluntarilor din PNL, împreună cu doamna deputat Raluca Turcan, doamna Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu și domnul primar Nicolae Cocoș le-au oferit în dar câte o bicicletă. „Cu siguranță vacanța din acest an va fi mult mai activă și mult mai veselă, iar amintirea acestui cadou le va rămâne multă vreme în suflet. Acolo unde posibilitățile materiale sunt extrem reduse, iar efortul copiilor este materializat în note bune, gesturi de felul acesta sunt oricând bine-venite pentru că pot încuraja și alți elevi să se concentreze mai serios pe învățătură” a declarat Alina Huciu, organizator.

„Implicarea și voința extraordinară a voluntarilor din Echipa Galbenă, cu sprijinul primarului Nicolae Cocoș, au făcut posibilă, nu pentru prima dată, achiziționarea unor biciclete noi pentru câțiva copii din Boița. Sunt fericită că am putut fi alături de ei în acest demers și le mulțumesc pentru bucuria și entuziasmul aduse copiilor!” a declarat Raluca Turcan, prezentă la eveniment.

Echipa Galbenă a PNL Sibiu nu este la prima acțiune de aceste gen. Anul trecut, 5 biciclete și 5 trotinete plus rucsacuri ticsite cu dulciuri au ajus la cei mai buni elevi din Tălmaciu, dar și la elevi silitori din familii cu posibilități reduse, din orașul Sibiu. „Comunitatea are nevoie de copii deștepți, frumoși și sănătoși, indiferent din mediul din care provin. Iar dacă din familiile cu situații sociale dificile ies în evidentă minți frumoase, noi le vom fi alături. Ne bucurăm de fiecare dată când alături de noi vin oameni dedicați și hotărâți să facă diferența.” a explicat Alina Huciu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor