19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Decapitarea organizației municipale PSD Sibiu

Știri din Județ

Ședință tensionară ieri la PSD Sibiu. Președintele organizației județene, deputatul Bogdan Trif a propus schimbarea conducerii organizației municipale Sibiu. Fostul președinte, consilierul local Cătălin Stanciu a fost înlocuit de consiliera județeană Laura Barac.

Organizația PSD a fost marcată de multe tensiuni în decursul ultimilor ani. Diferiți membri de partid care au devenit mai vizibili sau mai virulenți au fost înlăturați pe parcurs. Unii din funcții, alții au plecat cu totul din partid. Ședința de ieri a adoptat schimbarea întregii conduceri a organizației municipale Sibiu, în frunte cu președintele acesteia Cătălin Stanciu. Motivele invocate, conform surselor SIBIU INDEPENDENT, a fost rezultatul slab la alegerile locale din 2020, dar și slaba activitate a organizației.

PSD Sibiu are doi consilieri locali la Sibiu pe Cătălin Stanciu și Alexandru Popa. Ambii conduceau și organizația municipală a partidului. Primul s-a făcut remarcat în Consiliul Local Sibiu printr-o serie de propuneri constructive, adesea acceptate de primarul Astrid Fodor și implementate în diferite hotărâri de consiliu local.

laura barac
Laura Barac este de ieri noua președinte a organizației municipale PSD Sibiu

Pe cealaltă parte, noua președinte numită, Laura Barac este liderul de grup al consilierilor județeni PSD. Ea s-a făcut remarcată prin multe intervenții critice la adresa președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean. Deputatul Bogdan Trif a întreținut și el prin comunicate și diferite apariții media o critică permanentă la adresa președintei Cîmpean, chiar și după ce PSD a ajuns la guvernare alături de PNL, partid din care este Daniela Cîmpean. Trif a avut remarci adesea critice și la adresa primarului Astrid Fodor.

Organizația municipală Sibiu este cea mai mare ca număr de membri, în cadrul structurii județene PSD. Niciunul din principalii actori ai ședinței de ieri din PSD nu a dorit să facă declarații momentan.

Publicitate

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc