spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

REGATA inaugurează marți, 20 septembrie, primul showroom din Sibiu!

Știri din Județ

Publicitate

În cadrul noului showroom REGATA vor fi prezente toate categoriile de produse esențiale pentru amenajarea locuinței: de la gresiefaianță și parchet, la ușisanitaremobiliere pentru baie; toate produsele fiind atent selecționate pentru clienții companiei din zona orașului Sibiu.

Cu cu un istoric de trei decenii de activitate în domeniul importului și comercializării de plăci ceramiceREGATA pune la dispoziția clienților din întreaga țară o amplă rețea de distribuție cu acoperire națională și o echipă de profesioniști pregătiți să vină în întâmpinarea dorințelor și nevoilor fiecăruia, oferind suport și recomandări personalizate de produse.

Deschidem primul showroom REGATA din Sibiu din dorința de a fi aproape de o comunitate care achiziționează constant produsele noastre și care manifestă interes continuu pentru acestea. Prezentând în cadrul unui showroom modern produsele noastre premium și chiar produse marcă proprie, ne dorim să venim în întâmpinarea tuturor celor care au în vedere proiecte proprii de reamenajare a locuințelor, dar și a dezvoltatorilor, constructorilor sau a revânzătorilor din județul Sibiu și din proximitate. Cu acest nou showroom aducem REGATA mai aproape de toți clienții noștri din orașul Sibiu, care până acum au avut posibilitatea să comande online produsele favorite, pe www.regata.ro, sau să le achiziționeze prin intermediul agenților noștri de vânzări.

Expunem și prezentăm o gamă variată de produse: de la seturi de mobilier exclusiviste marca Pierre Cardin, până la baterii sanitare Celesta, marca proprie REGATA. Produsele care vor fi expuse în cadrul noului Showroom REGATA sunt direct importate de la cei mai cunoscuți producători din Europa și atent selecționate astfel încât să mențină cel mai înalt standard de calitate și design, în ton cu tendințele pieței.”  a declarat Cătălin Mișu, General Manager REGATA.

În cazul în care faci parte din sfera dezvoltatorilor imobiliari, a constructorilor sau pur și simplu vrei să îți reamenajezi locuința, REGATA  te invită începând cu 20 Septembrie 2022 să iei parte la inaugurarea celui mai nou Showroom REGATA, situat pe șoseaua Alba Iulia, Nr. 14 (clădirea Salzburg Center din Sibiu).

REGATA este acum și mai aproape de tine! În Sibiu, Șoseaua Alba Iulia, Nr. 14

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…