spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Clubul care a reunit generațiile de 1 octombrie

Știri din Județ

Publicitate

De cele mai multe ori auzim persoanele care au vârste sub 40 de ani că au petrecut o noapte de neuitat în club, și am fi surprinși să aflăm că un anumit domn sau doamnă de 42 de ani s-a distrat într-o astfel de locație. Evenimentul „youngArmonia20” din faimosul club Backyard este, însă, excepția de la regulă.

În data de 1 octombrie, oameni de toate vârstele s-au strâns pentru a se distra pe ritmurile muzicii retro și disco. Nostalgia melodiilor vechi i-a făcut pe toți să se simtă ca la 20 de ani. Deși grupurile de tineri chicoteau pe la colțuri, cei trecuți de prima tinerețe nu se simțeau ofensați, ba din contra țineau să le arate că distracția nu are vârsta.

Responsabilii cu distracția, Dj Mirrors, au interacționat toată noaptea cu publicul și au creat o atmosferă inedită. Ca de fiecare dată, doamnele și domnișoarele au ieșit în evidență cu ținute extravagante, fiecare încercând să își pună în valoare atuurile. Piesele de rezistență au fost fustele și rochiile mini și decolteurile îndrăznețe. De asemenea, nici machiajul strident nu a lipsit de pe chipurile fetelor.

Toată lumea a fost foarte încântată de inițiativa de a reuni generațiile într-o astfel de petrecere.

Foto credit: Anca Barbu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?