spot_img
8.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Spectacol „Fresh” marca Puya la Backyard

Știri din Județ

Publicitate

Luxul, distracția și băutura scumpă au fost elementele principale sâmbătă seara la Backayard la concertul Puya.

Oameni de toate vârstele s-au strâns pentru a se distra pe ritmurile muzicii lui Puya. Petrecăreții s-au făcut remarcați cheltuind sume foarte mari de bani pentru băuturi sofisticate. Sticlele de șampanie cu artificii, sticlele de rom și cocktail-urile spectaculoase au animat seara. Printre grupurile ce se întreceau în shot-uri și fetele ce dansau pe mese s-au făcut remarcați niste tineri ce serbau ziua de naștere a unei prietene, care tocmai împlinise 30 de ani. Ei au atras atenția asupra lor cu baloane și artificii. Strigătele prin care își exprimau bucuria se auzeau încă de la intrare. Lipsite de inhibiții, fetele au ținut să își arate talentul la dans. Îmbrăcate cat mai excentric, pentru a ieși în evidență, au fost sorbite din priviri de către toți bărbații din jur.

Momentul preferat al tuturor a fost cel în care îndrăgitul Puya a urcat pe scenă. Acesta a făcut un spectacol demn de un club ca Backyard. Versurile vechi și ritmurile dansante au cutremurat podeaua, iar oamenii cântau și dansau în același timp cu vedeta. Artistul a rămas să facă poze cu fanii.

Backyard se diferențiază de alte cluburi din Sibiu. Aici vin oameni „de bani gata” care nu duc grija zilei de mâine și își permit să cheltuiască sute sau chiar mii de lei într-o singură seară. „Am venit cu 2000 de lei la mine pentru această seară. Mâine este ziua mea și vreau să petrec cu prietenii până dimineața, având în vedere că împlinesc 20 de ani. Momentan am comandat o sticla de șampanie și una de vin pe care am cheltuit 800 de lei” a declarat unul dintre petrecăreți, Mihail, pentru Sibiu Independent.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului