spot_img
12.3 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Jale pe șosele! Unii sibieni conduc beți și fac accidente rutiere

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Ieri, în jurul orei 13:30, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14A, dinspre Blăjel spre Mediaș, pe un tronson de drum în curbă la dreapta, un bărbat în vârstă de 60 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 54 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a passagerei din autoturismul condus din sens opus, o femeie în vârstă de 50 de ani, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Toți cei implicați domiciliază în municipiul Mediaș. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto în vârstă de 60 de ani a indicat un rezultat de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Imediat după miezul nopții, pe DJ 106, în afara localității Alțâna, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Agnita, un bărbat în vârstă de 62 de ani, din județul Bistrița – Năsăud, a pierdut controlul direcției de deplasare, s-a răsturnat în afara carosabilului și a lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice. Testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acum trei zile, în jurul orei 21:00, în localitatea Rod, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Merilor de către un localnic în vârstă de 36 de ani ce nu poseda permis de conducere. Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ub alt șofer beat a fost depistat în jurul orei 01:00, pe raza localității Săliște. Polițiștii au oprit un autoturism condus în Piața Junilor de către un localnic în vârstă de 38 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Probleme au fost depistate din nou la Mediaș, acolo unde în jurul orei 02:45, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Moșnei de către un localnic în vârstă de 64 de ani. Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda