spot_img
8.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Ruxandra Cibu, președintele USR PLUS Sibiu: “Românii nu reprezintă, în viziunea PSD-PNL, decât o masă de manevră, ușor de manipulat” (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Ruxandra Cibu Deaconu, președintele Filialei Județene USR PLUS Sibiu a transmis către mass media următorul comunicat de presă:

Octombrie 2022 , rectificări bugetare sau cum ne arată “monstruoasa coaliție” că totul este despre politică și mai puțin despre oameni.

Românii nu reprezintă, în viziunea PSD-PNL, decât o masă de manevră, ușor de manipulat prin minciuni inserate periodic în concerte și condimentate cu mici și bere.

Adică, pe înțelesul tuturor: Guvernul a alocat în dată de 25 octombrie bani din fondul de rezervă pentru peste 3000 de UAT-uri din țară.

La nivelul județului Sibiu au fost omise (ne)“intamplator” de la aceste alocări cele două comune care nu au primar din #echipacastigătoare, respectiv Micăsasa și Vurpăr.

Este dezgustător ceea ce se întâmplă cu aceste rectificări și cu acest monopol politic. Diletantismul coaliției PNL PSD ne-a aruncat în cea mai neagră perioada de la Revoluție încoace. Cetățenii decontează prin austeritate zilnică ceea ce miniștrii hotărăsc prin puterea pixului și a siglei de partid.

Echitatea promisă de premierul Ciucă nu numai că are puternic iz de partid dar este, ca mai toate vorbele sale, o demagogie ieftină.

Uite așa suntem pedepsiți cei care nu iubim partidul care trebuie! Trăiască democrația și spiritul ei

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului