11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Lansare de carte: Cum să începi o afacere de la zero

Știri din Județ

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, instituție ale cărei acțiuni sunt posibile cu finanțare din partea Consiliului Județean Sibiu, invită publicul larg la evenimentul de lansare a cărții „Cum să începi o afacere de la zero” de Alexandrina Maria Păuceanu, în data 11 noiembrie a.c.

Structurat în 13 capitole, volumul prezintă modalități de obținere a succesului în afaceri, de la etapele planificării și demarării unei afaceri, până la utilizarea instrumentelor manageriale și implementarea adecvată a acesteia. Pe lângă sfaturi generale privind afacerile, cititorii sau viitorii antreprenori se vor familiariza cu noțiuni și concepte fundamentale din lumea afacerilor. Vor afla ce înseamnă diferiți termeni financiari sau contabili: „analiză SWOT”, „plan de afaceri”, „sustenabilitate”, „prag de rentabilitate” sau „gândire creativă”.

De la precizările generale, până la nuanțările particulare, cartea „Cum să începi o afacere de la zero” se dovedește a fi mai mult decât o incursiune teoretică, devenind un ghid care înlesnește înțelegerea mecanismului de funcționare al lucrurilor din domeniul afacerilor. Conține, de asemenea, grafice, scheme, tabele ilustrate, dar și exemple punctuale sau sarcini de lucru.

Publicul este așteptat la eveniment, vineri, 11 noiembrie 2022, la ora 14:30, în Foaierul bibliotecii publice sibiene (Str. George Barițiu, Nr. 7, Corp B).

Informații referitoare la cartea „Cum să începi o afacere de la zero” și autoarea Alexandrina Maria Păuceanu sunt disponibile online: https://tinyurl.com/antreprenor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri