spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Primarul Cisnădiei: Vom acționa în judecată atât Comisia Județeană de Fond Funciar, cât și pe prefectul MIrcea Crețu

Știri din Județ

Publicitate

Primarul Gheorghe Huja a revenit cu un răspuns Prefecturii în scandalul terenurilor:

După ce am prezentat modul în care prefectul Mircea Crețu îngăduie activitatea neprofesionistă a unor funcționari publici, acesta a ținut să ne reconfirme cât de mărunt poate fi, trimițând un răspuns cât un cearșaf plin de termeni juridici și articole de lege din care cetățeanului nu înțelege nimic.

Prefectul Sibiului continuă să își arate disprețul față de cei ce își caută dreptatea de 30 de ani, crezând că printr-un răspuns îmbârligat va reuși să îi păcălească pe oameni.

Pentru că nedreptatea trebuie curmată, fac un anunț public: vom acționa în judecată atât Comisia Județeană de Fond Funciar, cât și pe prefectul MIrcea Crețu solicitând penalități pentru fiecare zi de întârziere a aplicării legii și plata impozitului pe care cetățenii l-au achitat timp de cinci ani pentru acele terenuri, fără a le putea folosi. Toate aceste sume trebuie plătite de prefectul Mircea Crețu și cei din Comisia Județeană de Fond Funciar, pentru că nu e normal ca statul să deconteze din banii contribuabililor neprofesionalismul și rea-voința unor funcționari publici care se cred stăpâni intangibili ai legii.

Nu am crezut vreodată că în anul 2022, într-o instituție publică din România, o mână de oameni pot mutila legea, bunul simț și respectul pentru cetățean.

Voi solicita 2-3 televiziuni naționale de știri pentru a prezenta această situație strigătoare la cer, să știe întreaga țară ce se întâmplă în Sibiu, unde legea e interpretată după bunul plac de cei care ar trebui să garanteze respectarea ei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor