27.3 C
Sibiu
luni, 22 iulie, 2024

Da’ ce-am făcut, „BOSS”!? „Guess” ce a confiscat Poliția Sibiu?

Știri din Județ

În cursul zilei de 18 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu au desfășurat activități specifice în municipiul Sibiu, pe linia prevenirii și combaterii comerțului cu produse contrafăcute.


Cu ocazia controalelor efectuate într-un târg din municipiul Sibiu, polițiștii au depistat trei persoane fizicece aveau expuse spre vânzare articole de îmbrăcăminte purtând inscripțiile unor mărci cunoscute, produse susceptibile a fi contrafăcute.

Publicitate

Astfel, au fost întocmite trei dosare de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul102 aliniatul 1 litera b din Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 41 de articole vestimanetare, în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice sfătuiesc cumpărătorii să nu se lase impresionați de eticheta viu colorată și de prețul scăzut al unui produs de brand, ci să fie atenți la detaliile pe care le poate prezenta un produs original, respectiv că este lucrat cu precizie la cele mai mici detalii, prezenta însemnelor și detaliilor de pe cutia/ambalajul original al produsului, existența certificatelor de autenticitate, la toate detaliile produsului pe care reprezentanții magazinelor trebuie să le prezinte cumpărătorilor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri