spot_img
9.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Eveniment surpriză de Ziua Culturii Naționale la Teatrul Gong Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE 11 ianuarie 2023: Teatrul „Gong” Sibiu suplimentează programul pentru 15 ianuarie și organizează, la cererea publicului, un al doilea concert cu Ada Milea, Anca Hanu, Bobo Burlăcianu și Cristi Rigman. Toate biletele puse în vânzare pentru primul concert au fost epuizate în mai puțin de două ore, un nou record de vânzări la început de an pentru scena de la Sibiu. „Concert’n 4” va fi prezentat, așadar,duminică, 15 ianuarie, de la orele 17:00 și 19:30. Biletele sunt puse deja în vânzare online prin teatrulgong.ro și la sediul teatrului, din str. Al. Odobescu nr. 4.

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” deschide seria evenimentelor speciale din acest an printr-un spectacol cu muzică de teatru, alături de Ada Milea, Anca Hanu, Bobo Burlăcianu și Cristi Rigman. „Concert’n 4”va fi prezentat duminică, 15 ianuarie, de la ora 17:00.


„Începem anul în forță cu 27 de evenimente, printre care și acest concert surpriză, dedicat Zilei Culturii Naționale. În 2022, am fost norocoși să avem alături un public entuziasmat reușind să organizăm împreună 270 de reprezentații și 160 de ateliere pentru copii, o performanță la nivel de național! Prin aceste activități organizate de-a lungul anului atât pentru copii, dar mai ales pentru adolescenți, încercăm să subliniemimportanța educației pentru democrație și drepturile omului,ca spirit cultural al progresului lumii din jurul nostru. Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi!”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu. 

 

Nici muzică, dar nici teatru, sau poate amândouă în același timp, spectacolul de la Sibiu se constituie ca un concert cu personaje comico – triste. Un concert cu personaje și instrumente, o comedie cântată cu umor negru și nod în gât!Concertul are o durată de aproximativ 1h30min și nu este recomandat celor cu vârsta sub 10 ani. Costul unui bilet este 24 lei, tarif unic, nereturnabil, în limita locurilor disponibile. Biletele vor fi puse în vânzare online prin teatrulgong.ro, începând de mâine, 10 ianuarie, dar și la sediul AgențieiTeatrale din str. Alexandru Odobescu nr. 4, începând cu 11 ianuarie, de la ora 10:00.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor